Jaana Tuomiston näyttely Sinisimpukassa

0
Jaana Tuomisto: Tummien kukkien meri.

Jaana Tuomisto: Tummien kukkien meri.

Kemiönsaaren Kasnäsissa sijaitseva Saaristomeren luontokeskus Sinisimpukka avaa ovensa kesäkaudelle viikon kuluttua maanantaina. Toukokuun ajan luontokeskuksessa on esillä vantaalaisen kuvataiteilijan Jaana Tuomiston taidenäyttely Hiljaisuus – Tystnad.

Näyttely on luontoretki omaan sisimpään. Puupiirrokset ovat maalauksellisia uniikkivedoksia. Ne on vedostettu käsin luulusikalla hiertäen ja prässillä.

Näyttely aloittaa Kasnäsin kesä 2015 -nimisen Saaristomeren luontoon teemallisesti liittyvän viiden yksityisnäyttelyn sarjan Sinisimpukassa.

Sinisimpukan toiminta jatkuu edellisvuoden tapaan Pintaa syvemmältä -teemaopastuksilla tiistaisin ja torstaisin heinäkuussa. Uutta tänä vuonna on kerhotoiminta, lapsille suunnattu luontokerho Apollo. Lisätietoa opastuksista, luontokerhosta ja näyttelyistä löytyy luontokeskuksen internetisivuilta (www.luontoon.fi/sinisimpukka).