Luistelu- ja tanssiesityksiin odotetaan paljon katsojia

0

Kadonneen pääsisäisen tarina ja Moulin Rose -niminen tanssishow tarjoavat luistelun ja tanssin ystäville elämyksiä Salossa tänä viikonloppuna. Odotettavissa on parhaimmillaan noin kolmeen tuhanteen nousevat katsojaluvut, jos molempien mahdolliset yleisömäärät ynnätään yhteen.
SalPan taitoluistelijoiden jäätarina ja tanssiurheiluseura Swivelin tanssishow eivät ole päällekkäisiä tapahtumia, joten halutessaan voi katsoa molempien esitykset.
Swivelin tanssishow starttaa esitysten sarjan Salon Urheilutalolla perjantaina kello 18.30 ja näytännöt jatkuvat lauantaina kello 12, 15 ja 18.
SalPan taitoluistelijat esittävät uuden jäätarinansa Salon jäähallissa sunnuntaina kello 14 ja 17. Päiväkotilapset ja koululaiset pääsevät katsomaan jäätarinaa erikseen vielä maanantaina kello 8.30 ja 10.SalPan taitoluistelijat harjoittelivat jäätarinaesitystään tällä viikolla.