Pääsiäiskaritsa hyppää suuhun

0
Einari Siimes valmistaa saltimboccaa grillissä. Kotimainen karitsafilee kypsyy viidessä minuutissa.

Einari Siimes valmistaa saltimboccaa grillissä. Kotimainen karitsafilee kypsyy viidessä minuutissa.

Pekoniin ja salvianlehtiin kääritty karitsanfilee on maukasta ja vaivatonta pääsiäisruokaa. Italialaisten mielestä saltimbocca on niin hyvää, että se suorastaan hyppää suuhun.

Kiskolainen Einari Siimes valmistaa kääröt grillissä. Niiden kanssa hän tarjoilee muurikkapannun kautta pyöräytetyt uudet perunat, joista ensimmäiset maistiaiset oli tarjolla alkuviikosta .

Kotimaista karitsanlihaa on tänä vuonna saatavilla aiempaa enemmän. Tila- ja suoramyynnin lisäksi sitä on tarjolla myös osassa marketteja ja myymälöitä.

Lue lisää keskiviikon 1.4. Salon Seudun Sanomista.