Salolaisseurat selvisivät lentopallon B-juniorien SM-mitalipeleihin

0

Lentopallon B-juniorien SM-lopputurnaukset käynnistyivät lauantaina.

Salon Viesti oli Laihialla pelattavassa B-tyttöjen turnauksessa odotetun ylivoimainen. Viesti voitti alkulohkossa Liedon Parman ja Nurmon Jymyn puhtaasti 2–0 ja puolivälierässä Vaasan Vasaman myös 2–0. Liigapelaajien tähdittämä Viesti ei menettänyt yhdessäkään erässä yli 15 pistettä.

Sunnuntaina aamupäivällä pelattavassa välierässä Viesti kohtaa Jyväs-Lentiksen. Toisessa välierässä kohtaavat Oriveden Ponnistus ja Raision Loimu.

Rovaniemellä B-poikien SM-lopputurnausta pelaava Rikalavolley voitti alkulohkossaan Kuortaneen Lentopallon puhtaasti 2–0, mutta hävisi isäntäjoukkue Napapiirin Palloketuille 0–2.
Neljännesvälierissä Rikalavolley voitti erittäin tiukkojen vaiheiden jälkeen Kalevan Lentopallon erin 2–1 (25–21, 24–26, 15–13), ja selvitti tiensä kahdeksan parhaan joukkoon.
Myöhään lauantai-iltana (kello 20.15) pelatussa puolivälierässä Rikalavolley oli Puijo Wolleyta vastaan täysin ylivoimainen, ja selvitti tiensä sunnuntain aamupäivän välieriin.

Sunnuntaiaamunpäivän välierässä Rikalavolley kohtaa Oulun Kiskon. Toisessa välieräparissa kohtaavat eteläisen Suomen yhdistelmäjoukkue B-Max ja Vilppulan Tähti.

Näin sunnuntaina B-juniorien SM-mitaleista taistelee kaksi salolaisseuraa.