Salon urheilupuiston vanha tekonurmi siirretään Melassuon kentälle Perniöön

0
Salon urheilupuiston vanhan tekonurmen siirtäminen alkaa 18. toukokuuta.

Salon Urheilupuistosta poistettava tekonurmi siirretään Perniön Melassuon kentälle. Vapaa-ajanlautakunta päätti asiasta yksimielisesti.

– Asiasta käytiin hyvä keskustelu, ja alusta asti oli selvä, että tekonurmea ei jätetä keskustaan. Jakamisestakin keskusteltiin, mutta lautakunta oli sitä mieltä, että nurmi siirretään kokonaan Perniöön, koska kaupungissa ei ole paljon isoja kenttiä, kertoo vapaa-ajanlautakunnan puheenjohtaja Leena Ahonen-Ojala (sd.).

Urheilupuistoon asennetaan uusi tekonurmi. Vanhan nurmen sijoittamisesta on keskusteltu pitkin talvea. Moision, Melassuon ja Kajalan kentät ovat tarpeeksi isoja piirisarjan peleille. Vs. liikuntapalveluiden esimies Saku Nikkanen esitti sijoituspaikaksi Moision kenttää Salon keskustassa, mutta lautakunta oli toista mieltä.

Melassuon liikuntakeskuksen nykyistä hiekkakenttää käyttävät muun muassa Perniön yläkoulun, lukion ja kirkonkylän koulun oppilaat sekä Perniön Urheilijoiden jalkapalloilijat.

Salon urheilupuiston vanhan tekonurmen siirtäminen alkaa 18. toukokuuta.
Salon urheilupuiston vanhan tekonurmen siirtäminen alkaa 18. toukokuuta.