Salon Viestin C-tytöt voittivat lentopallon Suomen mestaruuden

0

Salon Viestin menestys tyttöjen SM-turnauksissa jatkuu. Viime viikonloppuna plakkariin tuli B-tyttöjen SM-hopea, sunnuntaina C-tytöt voittivat Kuortaneella pelatussa SM-lopputurnauksessa Suomen mestaruuden. C-juniorit kuuluu lentopallossa 2000–2001-syntyneet juniorit.

Viesti voitti kaikki viikonlopun viisi otteluaan eräsuhteella 10–2. Puolivälierässä Viestiltä erän riisti Savonlinnan Ajo ja välierässä Varkauden NMKY. Finaalissa Viesti voitti Loimaan Jankon erin 2–0 (25–23, 25–13).

Joukkueessa pelasivat passari Siiri Velling, keskitorjujat Tuuli Mäki, Meri Rokka ja Suvi Syrjälä sekä yleispelaajat Roosa Heikkiniemi, Suvi Rokka, Jutta Riikonen, Lotta Selenius ja Elisa Veijonen. Joukkuetta valmensi Viestin menestyksen takana vahvasti oleva Sami Heikkiniemi, joka on antanut muutamille C-tytöille paljon peliaikaa myös naisten 1-sarjajoukkueessa.