Salossa avattiin ovia olohuonetentteihin – katso video

0

Omakotitalon olohuone oli tupaten täynnä yleisöä kuuntelemassa ja tenttaamassa kansanedustajaehdokkaita Salossa. Salolainen Sanna Lundström oli avannut kotinsa ovet vaalitilaisuuteen, johon oli kutsuttu tavallisia ihmisiä.
Tentattavia oli ison pöydän äärellä peräti kuusi SDP:n, kokoomuksen ja keskustan riveistä.
– Tosi hyvä tilaisuus, kehui kiskolainen Nina Santasaari.
Hän oli menossa heti perään Kiskoon Pekka Salomaan ja Leena Mannerin kotiin vastaavanlaiseen, mutta vähän pienimuotoisempaan olohuonetenttiin. Sinne olivat tulossa tentattavaksi paikalliset kokoomuksen ja keskustan ehdokkaat.

Salolaisen Sanna Lundströmin kotonaan järjestämään olohuonetenttiin osallistui yli 30 kansalaista kuuntelemaan, mitä kansanedustajaehdokkaat vastasivat kiperiin kysymyksiin. Kuva: Minna Määttänen