SalPa aloitti kauden maalittomalla tasapelillä

0

Jalkapallon Kakkosen länsilohko alkoi perjantai-iltana Kaarinassa. Kaarinan Poikien ja Salon Palloilijoiden ottelu päättyi lopulta 0-0-tasapeliin. Ottelu pelattiin Kaarinan keskuskentän tekonurmella.

Tapahtumaköyhän avauspuoliajan jälkeen SalPa pelasi vahvan toisen puolikkaan, mutta ei pystynyt tekemään paikoista maalia. SalPa lähti otteluun kokoonpanolla Arnold Uschanoff (mv), Leevi Puputti, Valtteri Sinervo, Ville Rannikko, Iku Leino, Joonas Madetoja, Waltteri Peltola, Touko Tumanto, Kennedy Owusu-AnsahJaakko Oksanen ja Albijon Muzaci.

SalPan seuraava ottelu on 5. toukokuuta Maskussa. Ensimmäisen kotiottelun vuoro on 9. toukokuuta, kun Karjaan BK-46 saapuu Saloon. Ottelu pelataan näillä näkymin Urheilupuiston yläkentän luonnonnurmella.