Yli 2 600 suunnistajaa osallistui kauniissa kevätsäässä Finnspringiin Kiikalassa

0

Suomusjärven Sisun järjestämän suunnistuksen suurkisan Finnspringin avauspäivä käytiin todella kauniissa kevätsäässä. Kisakeskuksena ollutta Kiikalan lentokenttää helli kevätaurinko ja lämpötila nousi reippaasti yli kymmenen asteen. Lauantain yksilömatkoihin osallistui huimat yli 2 600 pihkaniskaa.

Miesten pääsarjan 13,7 kilometrin matkan nopein oli Tampereen Kooveen virolainen Timo Sild ajalla 1.10.10. Toiseksi tuli myös Kooveeta edustava kokenut Jani Lakanen, joka hävisi Sildille 42 sekuntia. Vaajakosken Terän Jonne Lakanen oli kolmas. Isoveli Jani oli 42 sekuntia nopeampi.

Naisten pääsarja oli Jämsän Retki-Veikkojen Merja Rantasen ylivoimaa. MM-mitalisti Rantanen jätti toiseksi tullutta Paimion Rastin Saara Norrgrannia yli kolme minuuttia.

Finnspring jatkuu sunnuntaina viesteillä. Ilmoittautuneita on yli 1 500 kilpailijaa.