Kaivolan koulussa tehdään musikaalispektaakkelia – katso video!

0
Kotona on kaikki kunnossa, mutta koulussa ei: Rauha-täti sählää itsensä opettajan sijaiseksi eikä Risto Räppääjä pidä siitä. Musikaalissa näyttelevät muun muassa Ella Paasikivi (vas.) Maija Niemi, Matias Kuvaja ja Risto Räppääjänä oikealla Patrik Sirkelä.

Kotona on kaikki kunnossa, mutta koulussa ei: Rauha-täti sählää itsensä opettajan sijaiseksi eikä Risto Räppääjä pidä siitä. Musikaalissa näyttelevät muun muassa Ella Paasikivi (vas.) Maija Niemi, Matias Kuvaja ja Risto Räppääjänä oikealla Patrik Sirkelä.
Rauha-täti, tuo Nopoloiden luoma väärinkäsitysten mestari, sählää itsensä sijaiseksi kouluun. Se on viedä Risto Räppääjältä järjen. Riston on etsittävä Nellin kanssa oikea ope, Hilpurin Tilli, jotta läpiä päähän ja luokkaan puhuvasta Rauhasta päästään eroon.
Siinä lähtökohta torstaina ensi-iltansa saavalle Perttelin Kaivolan koulun musikaalispektaakkelille, jota on ollut viime viikot tekemässä koko koulun yli 130 henkinen porukka. Opettajat ja koululaiset sulassa sovussa. Musikaali jatkaa Kaivolan koulun kunniakasta kevätnäytösperinnettä.
– Tavoitteet nousevat joka vuosi, se on ainoa ongelma, rehtori Ari Alarakkola sanoo.