Kalastus- ja erämessut keräsivät heti kiitosta

0
Salolainen Pentti Katajan asetti messuilla näytille metsästysaiheisen postikorttikokoelman, keräilyaseita ja riistaeläimistä tehtyjä koruja.

 

Salolainen Pentti Katajan asetti messuilla näytille metsästysaiheisen postikorttikokoelman, keräilyaseita ja riistaeläimistä tehtyjä koruja.
Salolainen Pentti Kataja asetti messuilla näytille metsästysaiheisen postikorttikokoelman, keräilyaseita ja riistaeläimistä tehtyjä koruja.

 

Varsinais-Suomen ensimmäiset kalastus- ja erämessut keräsivät jo aloituspäivänään kiitosta ja kiinnostuneita ihmisiä. Salossa järjestettävät messut alkoivat perjantaina ja jatkuvat sunnuntaihin.

Messuilla oli tarjolla niin uutta kuin tuttua katseltavaa. Eräteemaa messuilla edusti muun muassa salolainen Pentti Kataja, joka esitteli keräilyaseita, metsästysaiheisia postikortteja ja riistaeläimistä tehtyjä koruja.

– Nykypäivän ihmisten pitäisi ymmärtää, ettei metsästys ole aina ollut hupia, vaan totista työtä.

Kataja kertoo metsästäneensä jo 70 vuoden ajan. Messuilla ja useissa metsästysaiheisissa tapahtumissa hän on kierrellyt vuosien saatossa paljon.

Messulauantaina ohjelmassa on muun muassa Salon Urheilukalastajat ry:n järjestämä onkikilpailu ja Simppujen Salonjoen puhdistusta.

 

Varsinais-Suomen kalastus- ja erämessut Salossa Farmoksen tontilla perjantaina 22. toukokuuta kello 11–18, lauantaina 23. toukokuuta kello 10–18 ja sunnuntaina 24. toukokuuta kello 10–15.