Liigakonkari Nenonen Vilppaaseen

0

Vilpas julkisti keskiviikkona kevään ensimmäisen pelaajasopimuksensa. Joukkueen haaviin tarttui kertaheitolla liigatason kokemusta kymmenen vuoden verran, kun Juho Nenonen siirtyy Saloon Lapuan Kobrista.

27-vuotias Nenonen on Vilppaalle todellinen profiilipelaaja, sillä miehen vyöllä roikkuu kaksi Suomen mestaruutta (Honka), neljä SM-hopeaa (Kataja) sekä kaksi SM-pronssia (Honka, Kataja).

– Viime kausi päättyi ikävissä merkeissä jo helmikuussa. Treenien viimeisessä heitossa heittokädestä kuului napsahdus ja ranteen nivelside katkesi. Käsi leikattiin ja se on nyt erinomaisessa kunnossa. Saan lopullisen treeniluvan kesäkuun alussa ja lääkäri totesi käden olevan kuin äidin tekemän, totesi Nenonen Vilppaan tiedotteessa.

Samalla Vilpas solmi jatkosopimuksen oman kasvattinsa Ilmari Kallion kanssa. 22-vuotiaan Kallion rooli kasvoi selvästi viime kaudella ja tuleva kausi on Kalliolle jo seitsemäs Korisliigassa. Vilppaalla on sopimus ensi kaudesta myös Sami Ikävalkon ja Ville Hännisen kanssa.