Palvelutalon rakennusluvalle poljetaan uutta vauhtia Somerolla

0

Uusia palveluasumisen paikkoja koskevalle rakennusluvalle haetaan uutta vauhtia Somerolla. Kaupunginjohtaja Sami Suikkanen edellyttää, että tekninen lautakunta käsittelee nopeasti uudelleen vuodeosaston muutokseen tarvittavan rakennusluvan.

Suikkanen korostaa valtuuston tehneen aiemmin päätöksen, että vuodeosaston muuttamista palvelutaloksi viedään eteenpäin, joten tekninen lautakunta ei voi estää muutoksen valmistelun jatkamista. Tekninen lautakunta veti viime viikolla pois käsittelystä rakennuslupahakemuksen, joka koski vuodeosaston käyttötarkoituksen muuttamista laitoksesta palveluasumisen paikoiksi.

Tekninen johtaja Marko Mäkinen aikoo viedä rakennuslupahakemuksen teknisen lautakunnan ensi tiistaina pidettävään ylimääräiseen kokoukseen.