Salon kaupunkia siistittiin talkoilla kesäkuntoon

0

Saloa siivottiin roskista torstaina talkoolaisten voimin. Kaupungin järjestämään tempaukseen osallistuttiin ympäri Saloa koko päivän ajan. Päivällä kaupunkia siistivät muun muassa koululaiset, illalla taas yritykset, seurat ja muut innokkaat.

Siivoustalkoot saivat salolaisilta kannatusta, ja tarve tempaukselle oli olemassa. Kaupunkilaisten mielestä Salo on kaiken kaikkiaan siisti, mutta parannettavaa löytyy muun muassa keskustasta ja nuorten ajanviettopaikoilta.

– Roskien keräyksestä on hyvä tehdä osa arkea. Kunhan jokainen tekisi oman osuutensa ja poimisi yhden roskan päivässä, olisi kaupunki jo paljon siistimpi. Hienoa tietysti olisi, että roskia ei edes heiteltäisi ympäristöön, sanoo tempauksen järjestämistä inspiroinut Annika Fagerström, joka voitti vuodenvaihteessa Vuoden salonseutulainen teko 2014 -palkinnon.