Salon seudun ammattiopistosta valmistui liki 500

0
Salon seudun ammattiopiston valmistujaisjuhlaa vietettiin perjantaina Salohallissa.

Salon seudun ammattiopistosta valmistui perjantaina 481 opiskelijaa. Tutkintotodistuksen sai 449 opiskelijaa ja valmistavan koulutuksen päätti 32 opiskelijaa. Kaikkiaan lukuvuoden 2014–2015 aikana valmistui yhteensä 573 opiskelijaa.

Salon seudun ammattiopiston rehtori Harri Havanko onnitteli puheessaan vastavalmistuneita, mutta toi ilmi huolensa ammatillisen koulutuksen säästöpaineista.

– Keskusteluissa on noussut esiin muun muassa rahoitusjärjestelmän uudistus, hän sanoi ammattiopiston valmistujaisjuhlassa Salohallissa.

Moni ammattiin valmistunut nuori on saanut kesäksi oman alan töitä. Talonrakentajiksi valmistuneet Eetu Merivirta, 18, ja Niklas Hellsten, 19, paiskivat koko kesän töitä. Perjantaina oli nuorten ammattiin valmistuneiden kuitenkin aika juhlia.

Salon seudun ammattiopiston valmistujaisjuhlaa vietettiin perjantaina Salohallissa.
Salon seudun ammattiopiston valmistujaisjuhlaa vietettiin perjantaina Salohallissa.

Ammattiopiston opiskelija Gildas Houessou innosti vastavalmistuneita ja yleisöä osallistumaan esitykseensä Salohallissa.

Salon seudun ammattiopistosta valmistuneita:

Autoalan perustutkinto, autokorinkorjauksen koulutusohjelma, autokorinkorjaaja

Arvola Aleksi Salo, Halonen Atte Salo, Hautala Tuomas Salo, Holmberg Teemu Raasepori, Hukka Sami Salo, Isoaho Teemu Salo, Kanerva Sonja Salo, Karhu Denis Salo, Kautto Joonas Salo, Koivula Anne Salo, Mäkinen Jere Paimio, Niemelä Jere Salo, Nieminen Jyri Salo, Ostonen Anton Salo, Prusi Henri Salo, Rontu Aleksi Salo, Törmälä Tero Salo, Varvikko Ari Salo, Virtanen Miko Paimio, Väänänen Matti Marttila

Autoalan perustutkinto, autotekniikan koulutusohjelma, kevytajoneuvoasentaja

Ahmadi Barsan Salo, Ajalin Aki Salo, Auranen Santeri Salo, Forsblom Samuel Somero, Korpi-Seppälä Aleksi Somero, Laurila Mikko Salo, Maaranen Matti Paimio, Nieminen Otto Salo, Palani Laeq Salo, Pohjanlehto Jessica Salo, Rietz Janniina Somero, Salittu Henrik Salo, Seppänen Riku Salo, Toivonen Konsta Salo, Virtanen Jussi Somero

Autoalan perustutkinto, autotekniikan koulutusohjelma, raskasajoneuvoasentaja

Kupiainen Toni Salo, Rantala Santeri Paimio, Tuomela Taisto Somero

Autoalan perustutkinto, moottorikäyttöisten pienkoneiden korjauksen koulutusohjelma, pienkonekorjaaja

Auer Roope Salo, Auranen Eetu Somero, Haakana Samu Somero, Hiltunen Jere Salo, Lehtinen Sami-Pekka Salo, Lehtovaara Teemu Salo, Lietzen Timo Salo, Nyholm Martin Salo, Ojanen Niko Kemiönsaari, Viljamaa Kalle Salo

Hiusalan perustutkinto, parturi-kampaajan koulutusohjelma, parturi-kampaaja

Fagerström Josefiina Salo, Johansson Jutta Salo, Kaartinen Nea Salo, Kautto Emma Salo, Kivekäs Vilma Turku, Kutilainen Eveliina Somero, Lax Heidi Paimio, Lehtinen Pirjetta Somero, Meronen Aino Salo, Munkki Jessica Koski tl, Mäkinen Jonna Salo, Niemi Sara Salo, Nissinen Vilhelmiina Salo, Näykki Vilhelmiina Somero, Pakola Iira Salo, Paulamäki Janina Salo, Tolvi Karoliina Salo, Vennonen Monica Salo

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, asiakaspalvelun koulutusohjelma, tarjoilija

Hakanpää Laura Salo, Lindgren Andrea Vihti, Luhtaniemi Roosa Salo, Mustonen Janika Salo, Simola Miisa Koski tl, Valtonen Riina Koski tl

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokin koulutusohjelma, kokki

Borg Tobias Somero, Fromholdt Niko Lieto, Haataja Janne Salo, Harvala Johannes Salo, Hellstén Aleksi Salo, Huotari Tuula Salo, Hämäläinen Anniina Salo, Karjunen Sohvi Salo, Kinnunen Amanda Salo, Koski Jenna Somero, Kylänpää Antti Salo, Laakkio Sanni Salo, Lahti Juliana Salo, Laine Riku Salo, Lastunen Jesse Salo, Lehtinen Riitta Salo, Leppälahti Jenniina Salo, Lindström Juho Salo, Metsänoja Jenni Salo, Nikkanen Tanja Somero, Nore Rami Salo, Ojanen Nina Salo, Puranen Meri Salo, Rautio Karoliina Salo, Ruuskanen Roope Salo, Tammi Samu Salo, Tuominen Ville Salo, Uoti Jenni Salo, Viikari Jutta Salo, Virtanen Johanna Somero, Vousden Jake Salo, Yenjai Wipawan Helsinki

Kone- ja metallialan perustutkinto, automaatiotekniikan ja kunnossapidon koulutusohjelma, kunnossapitoasentaja

Antonen Tino Paimio, Eeronaho Janne Salo, Jokinen Aleksis Salo, Kauppinen Jesse Salo, Pasu Jussi Paimio, Raikaa Aleksi Salo, Rantatulkkila Jone Salo, Ristilä Tuomas Paimio, Uotila Jani Somero

Kone- ja metallialan perustutkinto, valmistustekniikan koulutusohjelma, koneistaja

Al-Rammahi Ahmed Turku, Härkönen Jesse Paimio, Leino Roope Koski tl, Saksi Samuli Koski tl, Yliportimo Kennet Salo

Kone- ja metallialan perustutkinto, valmistustekniikan koulutusohjelma, levyseppähitsaaja

Ahlroos Jasu Salo, Hakala Joni Salo, Mäkitalo Samuli Somero, Pakola Antti Salo, Salama Mikko Somero, Tuominen Joonas Paimio, Vainio Verner Salo

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, tuotteen suunnittelun ja valmistuksen koulutusohjelma, ateljee- ja asusteompelu, artesaani

Laakso Jasmine Salo, Lehtinen Ellinoora Jokioinen, Salmivuori Terhi Rusko, Savela Ina Salo

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, tuotteen suunnittelun ja valmistuksen koulutusohjelma, huonekalupuuseppä, artesaani

Haahti Lotta Salo, Kakko Elmeri Salo, Kallio Kosti Salo, Kankaanpää Samuel Paimio, Kostet Joona Salo, Lindroos Otto Koski Tl, Naamanka Laura Helsinki, Pelkonen Harri Koski Tl, Toivanen Ella Turku, Tuominen Konsta Turku, Vauhkala Mari Turku

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, tuotteen suunnittelun ja valmistuksen koulutusohjelma, sisustustekstiili, artesaani

Helin Teija Nousiainen, Karjalainen Virpi Turku, Kuidunen Elina Turku, Lahti Sirkku Salo, Nikkanen Sara Salo, Peltonen Skylar Turku, Pirkkalaniemi Jatta Paimio, Salonen Tytti Salo, Seppä Alina Turku, Svenskberg Jasmin Salo, Öhman Lena Raasepori

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, ympäristön suunnittelun ja rakentamisen koulutusohjelma, sisustus, artesaani

Hammar Veera Salo, Heikkilä Veera Turku, Heinonen Salla Salo, Kylänpää Saara-Sofia Salo, Lipsanen Paula Turku, Markkanen Jenni Pori, Moberg Marja Salo, Muranen Sini Salo, Palmroth Elisa Turku, Rantasalo Anni Turku, Rosten Rosa Turku, Saario Heli Salo, Suutari Janita Salo, Valenius Edita Turku, Valto Anni Salo, Vega Viljanen Melanie Turku, Velpler Katariina Raasepori, Verkasalo Virpi Turku

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, ympäristön suunnittelun ja rakentamisen koulutusohjelma, visualisti, artesaani

Auvinen Oona Sauvo, Dahlström Jonna Turku, Dalén Salla Turku, Halsio Johanna Salo, Heikkinen Milla Lohja, Helle Miia-Maija Turku, Juutela Reetta Turku, Jääskeläinen Nanita Salo, Kaleva Iina Salo, Koivusalo Heta Turku, Laaksonen Jutta Salo, Linnama Eveliina Helsinki, Nevala Eveliina Salo, Mäkelä Heidi Turku, Pokkinen Ida Turku, Qvist Victoria Turku, Rautiainen Maarit Salo, Santavirta Lilli Turku, Stormbom Milla-Emilia Salo, Tilles Hanna Paimio, Tuomela Sini Marttila, Vilén Sari Salo

Liiketalouden perustutkinto, asiakaspalvelun ja myynnin koulutusohjelma, finanssialan suuntautuminen, merkonomi

Ahola Henna Pöytyä, Järvensivu Katri Salo, Laakkonen Sini Paimio, Lavonen Kirsi Salo, Lehtinen Annabella Salo, Mordvinova Angelina Salo, Paananen Miia Salo, Pöllänen Susanna Turku, Tsurkka Eveliina Salo, Widenius Karoliina Salo

Liiketalouden perustutkinto, asiakaspalvelun ja myynnin koulutusohjelma, merkonomi

Erikainen Alexandre Salo, Haapakoski Anni Salo, Hallikainen Ida Salo, Kakko Eemeli Salo, Kalliola Aino Salo, Khuddari Morad Salo, Kurppa Jenna Salo, Laaksonen Jenna Salo, Lehtilä Saara Salo, Lehtonen Santtu Salo, Leppäkorpi Sofia Salo, Leppälä Masi Salo, Niemi Jemina Paimio, Näreharju Leevi Salo, Peltosalo Henri Salo, Puotsaari Paula Salo, Rantapelkonen Salla Salo, Tsurkka Noora Salo, Valtanen Salla-Mari Salo, Vendelin Mira Salo, Vento Jere Salo, Westerholm Conny Salo, Yazici Emine Salo

Liiketalouden perustutkinto, talous- ja toimistopalvelujen koulutusohjelma, merkonomi

Aalto Elias Salo, Demir Rojda Salo, Erkkilä Vilma Salo, Fareghi Selina Salo, Flink Tiia Salo, Haapanen Heidi Lieto,
Hajdini Sead Salo, Jalava Milla Salo, Jalava Saija Salo, Juselius Krista Salo, Kinnunen Nea Salo, Kuusisto Tommi Salo, Lehtinen Karoliina Salo, Leinonen Suvi Salo, Merikukka Juho Salo, Mäyrälä Vinski Raasepori, Naula Juho Salo, Niemi Janica Kirkkonummi, Oksanen Enni Salo, Ponomareva Mariia Salo, Raute Henna Salo, Ruostela Roni Salo, Toivonen Annika Salo, Uflla Sidorela Salo, Veseli Kaltrina Salo, Zatsepilina Elen Salo

Logistiikan perustutkinto, kuljetuspalvelujen koulutusohjelma, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Aalto Jake Somero, Ahlqvist Arttu Salo, Ekola Ville Salo, Holmström Alexander Salo, Holmström Christofer Salo, Huhtala Ossi Salo, Jama Ali Salo, Järvinen Lauri Salo, Jääskeläinen Santeri Salo, Kinnari Konsta Salo, Kivimäki Tuulia Salo, Koski Niklas Salo, Kosonen Joona Somero, Laakio Matti Salo, Lankolainen Jari Salo, Mentu Teemu Salo, Metsänperä Topi Salo, Nurmi Juuso Salo, Parviainen Miko Salo, Pekkermann Henry Salo, Saarniniemi Severi Salo, Syväjärvi Sakari Salo, Söderström Tuukka Salo, Tamminen Emil Raasepori, Tocklin Riikka Salo, Tuominen Miko Salo, Turki Heikki Salo, Valenius Esa Salo, Veikkolin Olli-Pekka Salo, Viitanen Tomi Salo, Virtanen Ilari Salo, Virtanen Teemu Salo, Yli-Väärälä Joni Somero

Pintakäsittelyalan perustutkinto, maalausalan koulutusohjelma, maalari

Öster Sofia Salo

Pintakäsittelyalan perustutkinto, rakennusten pintakäsittelyn koulutusohjelma, maalari

Ala-Rakkola Jenni Salo, Heikkinen Jonna Salo, Kontoniemi Satu Turku, Kurki Olga Salo, Kähtävä Lotta-Kaarina Salo, Mattila Fanni Somero, Niini Krista Salo, Nurmi Oona Somero, Sirén Jerry Salo, Tenkanen Emilia Salo, Toni Markus Salo, Vainio Alisa Salo

Puualan perustutkinto, puusepän koulutusohjelma, puuseppä

Palomäki Iiro Koski TL

Puualan perustutkinto, teollisuuspuusepän koulutusohjelma, puuseppä

Hirvonen Juho Salo, Karhu Sergey Salo, Kylämäki Teemu Marttila, Niemi Samuli Salo, Rynty Vladislav Salo, Vehmaa Jere Marttila, Åhlström Mico Paimio

Rakennusalan perustutkinto, talonrakennuksen koulutusohjelma, talonrakentaja

Aleev Ilia Salo, Anttalainen Manu Salo, Hartikainen Riku Salo, Heikkilä Veera Koski tl, Hellsten Niklas Salo, Helminen Jonni Salo, Hirvonen Tuomas Salo, Karimo Juuso Salo, Kinnari Teemu Raasepori, Kirjonen Pauli Salo, Kiuru Niina Pöytyä, Kivelä Teemu Salo, Lahtinen Kati Marttila, Lind Thomas Salo, Lindberg Mikko Salo, Luosujärvi Samu Salo, Mattsson Niko Kemiönsaari, Merivirta Eetu Salo, Nurmi Eero Koski tl, Partanen Aukusti Salo, Puranen Petteri Salo, Rantanen Eemil Salo, Raunio Hannes Salo, Ruutikainen Elias Kemiönsaari, Savikko Jesse Salo, Skyttä Elias Marttila, Tervahauta Valtteri Salo, Uotila Max Salo, Villanen Valtteri Salo, Virta Jere Salo, Vuorinen Lauri Salo

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, ensihoidon koulutusohjelma, lähihoitaja

Hanninen Tiia Salo, Heikkilä Henna Salo, Kaitsaari Kati Salo, Katajakoski Nuutti Salo, Koponen Joona Salo, Laine Teemu Salo, Metsistö Otto Lieto, Niemi Mari Salo, Nieminen Paavo Salo, Poutanen Leena Salo, Rantanen Jemina Turku, Rantanen Pirkko Salo, Roman Isabella Turku, Sadikaj Albeton Salo

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma, lähihoitaja

Ahlroos Maria Salo, Ahokas Jenni Salo, Ahonpää Terhi Salo, Alava Anni Salo, Hagert Natalie Salo, Hakamäki Sanna Lieto, Harjula Nadja Salo, Heinonen Hanna-Reetta Kemiönsaari, Hoikka Taru Salo, Jalonen Laura Salo, Jousinen Vesa Salo, Kallonen Meri Salo, Koski Jenni Paimio, Kumpulainen Jani Salo, Launiainen Kirsi Salo, Lähde Heidi Salo, Magerholm Nita Salo, Nieminen Laura Salo, Ranki Roosa Salo, Saarinen Nina Salo, Saarinen Sini Salo, Tilli-Lehtinen Jonna Salo

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, mielenterveys- ja päihdetyön koulutusohjelma, lähihoitaja

Franck Henna Salo, Hauhia Jenna Salo, Hörkkö Tatu Paimio, Liimatta Maiju Salo, Lindström Frans Raasepori, Luoto Holopainen Minna Salo, Nyrhinen Roosa Salo, Oksanen Mari Salo, Orava Eveliina Salo, Pyrrö Jenni Salo, Snäll Pia Salo, Vainio Julia Salo

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, sairaanhoidon ja huolenpidon koulutusohjelma, lähihoitaja

Helminen Julia Salo, Koisti Veera Salo, Kotilainen Anne-Mari Salo, Laaksonen Janica Salo, Lehti Anu Salo, Liehu Katariina Salo, Malpakka Elina Salo, Manelius Saija Salo, Palani Bestun Salo, Peltonen Julia Salo, Rostamzada Almaz Salo, Töyry Iida Salo

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, vammaistyön koulutusohjelma, lähihoitaja

Hjerp Ella Salo, Kivit Mirjam Salo, Laaksonen Petra Salo, Lehtonen Emma Somero, Mäkinen Minni Salo, Takala Riikka Salo, Takatalo Nea Salo, Teppo Anne Lohja, Uotila Maria Paimio, Väntsi Minna Salo

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, vanhustyön koulutusohjelma, lähihoitaja

Johansson Henna Salo, Nikander Katri Tampere

Suunnitteluassistentin perustutkinto, teknisen suunnittelun koulutusohjelma, suunnitteluassistentti

Havia Santeri Salo, Järvinen Satu Salo, Kulku Johanna Sastamala, Kurjenrauma Riina Salo, Leppänen Juho Paimio, Lindholm Karoliina Hanko, Malmi Kaisa Turku, Munter Susanna Somero, Mäki-Tulokas Mathias Salo, Näreinen Sini-Sofia Salo, Pellikka Ida Raisio, Poutanen Eduard Salo, Savolainen Elisa Salo, Suppula Janina Salo, Svanberg Niko Kemiönsaari, Virtanen Juuso Lieto

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, sähkö- ja automaatiotekniikan koulutusohjelma, automaatioasentaja

Alava Teemu Paimio, Junttila Jere Salo, Laaksonen Janne Salo, Laaksonen Jussi Emil Paimio, Lehtinen Samu Salo, Leinonen Joni Salo, Nilsson Tuomas Salo, Pölönen Eetu Turku, Saloranta Ville Salo, Suhonen Valtteri Paimio, Tallus Toni Salo, Tolonen Nicolas Salo, Uusitalo Jesse Salo, Vuori Roope Salo

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, sähkö- ja automaatiotekniikan koulutusohjelma, sähköasentaja

Eklund Santeri Salo, Hatanpää Miika Somero, Heinonen Pekka Salo, Honkanen Sari Salo, Hämeenaho Joni Salo, Ilola Tommi Salo, Kalenius Mika Paimio, Kirjonen Patrik Salo, Knaapinen Aleksi Salo, Lahti Akseli Salo, Mahmoudi Ramin Salo, Määttänen Jere Salo, Nousiainen Akseli Paimio, Orelma Nuutti Salo, Passi Marko Salo, Puranen Antero Salo, Rinne Ville Salo, Saarinen Aino Salo, Takila Miika Somero, Toijala Joni Salo, Vainio Janne Salo

Talotekniikan perustutkinto, putkiasennuksen koulutusohjelma, putkiasentaja

Jaala Antti Salo, Kettunen Oskari Salo, Knaapi Mika Salo, Laaksonen Jesse Salo, Lahtela Tommi Salo, Lastunen Juha Salo, Orelma Oskari Salo, Peltokangas Patrik Paimio, Pyykkö Lauri Salo, Raita Niki Salo, Relander Lassi Koski tl, Schlag Lari Helsinki, Selenius Miko Salo, Siikjärvi Rasmus Somero, Suontausta Tuukka Salo, Tasanko Tommi Raasepori, Virtanen Lauri Salo, Virtanen Riku Salo

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, tieto- ja tietoliikennetekniikan koulutusohjelma, elektroniikka-asentaja

Aaltonen Perttu Salo, Barfi Sahand Salo, Hiitola Joonas Salo, Palani Faiq Salo, Reinikainen Samuli Salo, Uuttu Lasse Salo, Wecksell Tino Paimio

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, tieto-ja tietoliikennetekniikan koulutusohjelma, ICT-asentaja

Hildén Jonatan Salo, Jones Daniel Salo, Koski Jori Salo, Laaksonen Severi Turku, Mäkipää Henry Salo, Nuttunen Rami Salo, Ojonen Timo Salo, Oksman Lukas Salo, Penttilä Ville Raasepori, Sjöman Joonas Paimio, Westman Roope Salo, Vehmaa Nico Marttila, Vepsäläinen Matti Paimio, Viitamäki Matias Salo

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, käytön tuen koulutusohjelma, datanomi

Akkanen Tuomas Salo, Alander Santtu Salo, Hautanen Jesse Salo, Hietamäki Jesse Salo, Leskinen Antti Salo, Meriluoto Micke Salo, Mäkeläinen Sami Salo, Poikkimäki Varpu Salo, Silvo Markus Salo, Toivonen Jarno Salo, Toivonen Tomi Salo, Tähtinen Timi Somero, Vainio Jere Salo, Virta Sampsa Salo

Lukuvuonna 2014–15 koulutuksen suorittaneet:

Ammatilliseen peruskoulutukseen ohjaava ja valmistava koulutus

Aronen Milla Somero, Elo Janika Salo, Kivimäki Netta Salo, Laaksonen Toni Salo, Lahtinen Asta Salo, Lauren Vili Salo, Löfström Emilia Salo, Niemelä Joni Salo, Sirén Laura Pori

Maahanmuuttajien ammatilliseen peruskoulutukseen valmistava koulutus

Chankeshi Fatemeh Salo, Hassan Nafiso Mahamed Salo, Mahmood Amer Salo, Murzina Olena Salo, Rostamzadeh Majeed Salo, Sira Iuliia Somero, Skladnova Margarita Salo, Uribe Vallejo Pablo Paimio, Voitevych Tamara Salo

Valmentava ja kuntouttava opetus ja ohjaus

Ekholm Roosa-Maria Salo, Hellberg Janika Salo, Kakko Kristian Salo, Nieminen Valtteri Salo, Rautiainen Jasper Salo, Saarinen Sami Somero, Vesa Anna Kemiönsaari