Somerolaisnuorten elämää kuvataan dokumenttiin

0

Somerolaisnuorten elämästä tehdään televisiodokumentti. Yle hakee parhaillaan somerolaisia nuoria mukaan dokumenttiin, jossa kuvataan pienen kaupungin elämää nuorten näkökulmasta. Dokumentti kuvataan ensi kesän aikana.
Ohjaaja ja toimittaja Peter Wallenius Ylestä sanoo, että Somerolla edelleen jäljellä pienen kaupungin nuorisoilmiöitä, jotka ovat jopa romanttisia. Walleniuksen mukaan myös Someron sijainti kolmen ison kaupungin eli Helsingin, Turun ja Tampereen muodostaman kolmion keskellä on mielenkiintoinen. Tekijöitä kiehtoo muun muassa kysymys, millainen on isojen kaupunkien vaikutus, kun nuori on ison valinnan edessä lähteäkö vaiko jäädä omalle paikkakunnalle.
Yle hakee dokumenttiin kuvattavaksi noin 15–19-vuotiaita nuoria. Dokumenttia on tarkoitus kuvata tulevan kesän aikana kesäkuun alusta elokuun loppuun.
Dokumentista kiinnostuneet nuoret voivat ilmoittautua Someron kaupungin nuorisotyöntekijöille.