Teijo-Talot -ralliin starttaa 145 autoa

0
Salonseutulaisia kilpailijoita lauantain rallissa edustavat mm. Panu Laukkanen (vas.), Antti Takatalo, Jussi Suomela ja Riku Alanko. Heistä Alanko-Suomela -pari ajaa kilpailunjärjestäjän tehtävissä nolla-auton roolissa.

Lauantaina Salon seudulla kilpailtavaan Teijo-Talot -ralliin osallistuu 145 kilpailijaparia. Rallissa ajetaan kuusi erikoiskoetta. Startti tapahtuu yhdeltätoista talotehtaalta Perniöstä ja maaliin saavutaan samaan paikkaan viiden maissa.
– Reittitiimi on tehnyt hyvää työtä, ja erikoiskokeet ovat mukavan haastavia. Hyviä katselupaikkoja riittää. Kilpailijamäärää varmaan vähän verotti samaan aikaan Kouvolassa ajettava ralli. Salolaisia on mukana kivasti. Tällä seudulla ralliharrastajat ovat aktiivisia, sanoo toinen kilpailunjohtaja Mika Hurula.
Salon Urheiluautoilijoita tai Someron Urheiluautoilijoita edustavia kuljettajia ja kartanlukijoita on mukana 14. Kilpailu avaa historic-sarjan kesäkauden. Yhtenä helmenä on takavuosien mestarikuski Antero Laine ja hänen ikoninen B-ryhmän Audi Quattronsa. Teijo-Talot -ralli kuuluu myös BMW Xtreme -sarjaan, ja se tarkoittaa tuhtia määrää takavetoisia ja voimakkaita 325-mallin bemareita.

Salonseutulaisia kilpailijoita lauantain rallissa edustavat mm. Panu Laukkanen (vas.), Antti Takatalo, Jussi Suomela ja Riku Alanko. Heistä Alanko-Suomela -pari ajaa kilpailunjärjestäjän tehtävissä nolla-auton roolissa.
Salonseutulaisia kilpailijoita lauantain rallissa edustavat mm. Panu Laukkanen (vas.), Antti Takatalo, Jussi Suomela ja Riku Alanko. Heistä Alanko-Suomela -pari ajaa kilpailunjärjestäjän tehtävissä nolla-auton roolissa.