Vilpas värväsi ensimmäisen amerikkalaisvahvistuksensa

0

Vilpas ehti ensimmäisenä korisliigajoukkueena värväämään riveihinsä ensi kaudeksi amerikkalaispelaajan. Salolaisjoukkue teki sopimuksen 198-senttisen laitahyökkääjän Darryl Partinin kanssa.

Partin saapuu Suomeen Tanskan pääsarjasta, jonka korikuninkuuden hän voitti. 27-vuotias Partin tehtaili ottelua kohden 27 pistettä kööpenhaminalaisen SISU:n joukkueessa.

– Olemme seuranneet Partinia jo jonkin aikaa ja olen hieman yllättynyt, että pääsimme sopimukseen. Tiedän, että hänellä oli isompia tarjouksia pöydällä. Vilpas saa monipuolisen laiturin, joka pystyy hyökkäämään tarvittaessa myös kakkospaikalla ja puolustamaan vastustajia paikoilla 1-3. Partin on tottunut scoraamaan, mutta ei ole kuitenkaan itsekäs pelaaja, luonnehtii Partinia Vilppaan päävalmentaja Mikko Tupamäki seuran tiedottessa.