Iltatori täyttyi nopeasti Sillanpään esityksestä – katso video!

0
Iltatori täyttyi Sillanpäätä kuuntelemaan saapuneista hetkessä.
Softengine esiintyi Salon iltatorilla viime kesänä.

Iltatori täyttyi hetkessä Jari Sillanpäätä kuuntelemaan saapuneista.

 

Salon kesän ensimmäiselle iltatoritorstaille saapui esiintymään koko kansan iskelmäsuosikki Jari Sillanpää. Lavan edusta täyttyi ja levisi ihmismäärästä Horninkadulle saakka alta aikayksikön, kun Sillanpää asteli karismansa saattelemana salolaisten eteen.

Noin 12 000 saapui kuuntelemaan Sillanpäätä, vahvistaa Suvisalo ry:n puheenjohtaja ja ohjelmistovastaava Tarja Hiltunen. Osallistujaennätystä ei aivan saatu rikottua – kesällä 2013 Cheek keräsi torille 13 000 ihmistä.

Sillanpää aloitti varmasti Vain elämää -hittibiisillä Liekeissä, jonka alkuperäinen esittäjä on edellisenä kesänä iltatorilla vieraillut Cheek. Tämän jälkeen ”Siltsu” jatkoi esitystään muilla tunnetuilla kappaleillaan, joista Salon iltatoriväki hullaantui.

Sillanpäätä kuulemaan saapunut iltatoriväki pääsi itsekin esiintymään, kun iskelmätähti laulatti yleisöllä Satulinnan. Salolaisten vedon jälkeen Sillanpää otti ohjat käsiinsä ja taittoi tangoklassikon varsin rytmikkääksi lattariksi.

Katso video täydestä iltatorista sekä kappaleesta Satulinna!