LP Viestille arvottiin eurocupvastustaja Israelista

0

Mestarien liigan villin kortin missannut LP Viesti kohtaa lokakuussa lentopallon naisten CEV Cupin avauskierroksella israelilaisen Haifa VC:n.  CEV Cup on Mestarien liigan jälkeen toiseksi arvostetuin seurajoukkueturnaus Euroopassa.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun koko 2010-luvun ahkerasti eurocupeja kiertänyt LP Viesti kohtaa vastustajan Israelista. Haifa VC kohtasi viime kauden europeleissä LP Viestille jo ennestään tutut ranskalaisen Beziersin ja sveitsiläisen Kanti Schaffhausenin. Haifa hävisi molemmat otteluperit.

Suomesta on CEV Cupissa mukana myös kaksi muuta naisjoukkuetta. LP Kangasala kohtaa ranskalaisen SF Parisin ja Hämeenlinnan Pallokerho sveitsiläisen Volley Könizin.

Jos joukkue putoaa CEV Cupista avauskierroksella, jatkaa se pelejään kolmanneksi kovimmassa eurocupissa, Challenge Cupissa.

LP Viesti pelaa tuttuun tapaan eurocupeissa LP Salo -nimellä.

galleria4
Hallitseva Suomen mestari LP Viesti matkustaa ensimmäistä kertaa Israeliin syksyllä.