Romumetallia kerätään jälleen Salossa

0

 

Salon seudulla kerätään romumetallia. Keräys alkoi tänään ja jatkuu sunnuntaihin 21. kesäkuuta.

Metalliromua voi viedä Meri-Halikon, Hajalan, Perniön kirkonkylän ja Kiikalan Komisuon koulujen piha-alueen keräyspisteille. Ylönkylällä metallia ottaa vastaan Markku Peltosen tila. Metalliromua voi viedä keräyspaikoille muovinauhoin rajatulle alueelle.

Kerättäväksi voi tuoda muun muassa maatalousromua, kuten niittokoneita ja maitotonkkia. Myös ruohonleikkurit, kiukaat ja tiskipöydänkannet käyvät keräykseen. Myös suurta metalliromua otetaan vastaan. Ilman akkua voi esimerkiksi tuoda vanhoja traktoreja.

Vaarallista jätettä, kuten jääkaappeja tai ajoneuvojen akkuja, ei saa tuoda. Henkilö- ja pakettiautot kuuluvat tuottajavastuun piiriin, joten niitä ei voida ottaa vastaan keräyksessä.

 

Keräyksen järjestävät yhteistyössä Salon 4H-yhdistys ja Maskun Romu Oy. Keräyksen tuotto käytetään salolaisen nuorisotyön hyväksi.