SalPa ei suostu häviämään – edellisestä tappiosta jo yli viisi viikkoa

0
Albijon Muzaci iski maanantaina jo kauden kuudennen osumansa.

SalPa otti jo neljännen peräkkäisen voittonsa jalkapallon Kakkosen länsilohkossa, kun Masku kaatui Urheilupuiston märällä nurmella maalein 2-1 (0-1).

Ilman kolmea kokenutta runkopelaajaansa Jussi Haijasta, Touko Tumantoa ja JukkaPekka Tuomasta pelannut SalPa nousi ottelussa kirjaimellisesti vaikeuksien kautta voittoon. Masku siirtyi ottelussa 0-1-johtoon puolen tunnin pelin jälkeen. SalPa pelasi keskialueella huolimattomasti ja helppo pallonmenetys antoi Maskulle mahdollisuuden vastahyökkäykseen, joka päättyi maaliin.

Toisella puoliajalla sattui vakava loukkaantuminen, kun SalPan maalivahti Arnold Uschanoff sai keskityspallossa kovan iskun poskipäähänsä. Uschanoff makasi pitkään kentän pinnassa ja poistui kentältä ambulanssin kyydissä. Maalille vaihdettiin debyyttinsä SalPan edustusjoukkueessa tehnyt nuori Joel Isotahdon.

Ikävän onnettomuuden jälkeen SalPa otti täysin pelin hallintaansa. Paine toi tulosta 69. minuutilla, kun SalPan alkukauden tärkein pelaaja Albijon Muzaci pommitti pallon 20 metristä komeasti maalin vasempaan alanurkkaan. Kymmenen minuuttia myöhemmin TPS-laina Tim Tuomikoski laukoi voittomaaliksi jääneen 2-1-osuman.

SalPan johto piti, vaikka ottelussa pelattiin Uschanoffin loukkaantumisen vuoksi kymmenen minuuttia lisäaikaa.

SalPan edellisestä tappiosta on jo yli viisi viikkoa. Eilinen voitto nostu SalPan jo länsilohkon kolmanneksi 19 pisteeseen. Kärkikaksikko GrIFK ja MuSa ovat kuusi pistettä edellä.

SalPan kausi jatkuu sunnuntaina Karjaalla BK-46:n vieraana.

Albijon Muzaci iski maanantaina jo kauden kuudennen osumansa.
Albijon Muzaci iski maanantaina jo kauden kuudennen osumansa.