SalPa suunnittelee omaa keinonurmea Paukkulaan

0

Salon Palloilijat haluaa vuokrata kaupungilta Paukkulan urheilualueen entisen yleisurheilukentän keinonurmihanketta varten. Kaupunginhallitus käsittelee vuokra-anomusta tiistain kokouksessaan.

SalPan suunnitelmana on ostaa Someron kaupungilta käytetty keinonurmi. SalPa neuvottelee parhaillaan Someron kaupungin kanssa ostosta. Hanke on ehdollinen ja toteutuu vasta, jos kauppa lyödään lukkoon. Jos SalPa ja Someron kaupunki pääsevat nopeasti sopuun kentän hinnasta, asennustyö alkaa mahdollisesti jo heinäkuun lopussa.

SalPa vuokraa Paukkulan hiekkapohjaisen kentän 50 euron vuosimaksulla kymmeneksi vuodeksi. Saman verran kentän vuokrasta maksoi myös FC Halikko, joka osti kolme vuotta sitten käytetyn keinonurmimaton ja asensi sen Halikon aseman hiekkakentälle.

SalPan on myös sitoutunut vuokralaisena vastaamaan kentän kunnossapidosta ja rakennustöistä.

Paukkulassa on kaksi hiekkakenttää. SalPa haluaa keinonurmen ns. kaupungin puoleiselle kentälle, jota on käyttänyt lähinnä Salon Viestin pesäpalloilijat. Heille osoitetaan uusi paikka joko Paukkulan toisesta hiekkakentästä tai Moision isommasta hiekkakentästä.