Suomen suurin katukoristapahtuma lauantaina Salossa

0
Salo Streetbasket pelataan lauantaina Salon jäähallin parkkipaikalla.

 

Historian kolmas Salo Streetbasket käydään lauantaina Salohallin parkkipaikalla Pormestarinkadulla.

Vilppaan järjestämä Suomen suurin katukoristurnaus on kasvanut kovaa vauhtia. Tänä vuonna joukkueita on ilmoittautunut 73, mikä tarkoittaa yhteensä noin 300 pelaajaa. Kenttiä on kymmenen ja uutuutena tänä vuonna alueella on myös anniskeluoikeudet.

Valtaosa joukkueista on aikuisjoukkueita (43). Miesten kilpasarjaan osallistuu peräti 19 joukkuetta. Miesten kilpasarjan lisäksi kovia matseja on luvassa muun muassa uutuutena mukaan tulevassa pyörätuolikorissarjassa sekä naisten pro-sarjassa.

Samaan aikaan Salo Streetbasketin kanssa Salohallissa käydään voimanoston MM-kisoja. Sää näyttää tämänhetkisten ennusteiden mukaan suosivan lauantaina: lämpöä on 14-18 celsiusta, eikä sateesta ole tietoakaan.

3. Salo Streetbasket Salohallin parkkipaikalla kello 10-18.