Presidentti Niinistö pistäytyi Salossa perjantaina

0
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö tapasi lyhyellä vierailullaan Salossa kaupungin johtoa ja Microsoftin luottamusmiehiä. Pienimuotoinen tapaaminen järjestettiin kaupungintalolla. Niinistö pysähtyi Saloon matkalla Helsinkiin. Salon kaupunginjohtajan Antti Rantakokon mukaan Niinistö ei tahtonut jättää väliin vierailua kotikaupungissaan.

Rantakokon mukaan Niinistö halusi saada käsityksen Salon tilanteesta, mutta ilmaisi samalla huolensa kaupungista. Vierailullaan Niinistö kuunteli pääluottamusmiesten kokemuksia ja tarjosi kaupungille henkistä tukea. Rantakokko kertoo, että Niinistö lupasi olla käytettävissä, mikäli Salo sitä tarvitsee.

Salon seudulle on tiedossa liikehdintää myös lähipäivinä. Ainakin vierailevia yrityskontakteja on tulossa kaupunkiin. Kaupunginjohtaja aikoo pitää tällä viikolla muutaman lomapäivän, mutta palata töihin jälleen perjantaina yritystapaamisen merkeissä.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö.