Kakkosen kärkiottelu: SalPan omat pojat vastaan GrIFK:n tuholaiskaksikko

0
SalPan yksi ase sunnuntain kärkiottelussa ovat laitapuolustajan Joel Kontkasen jalasta lähtevät vaaralliset vapaapotkut ja kulmapotkut.
SalPan yksi ase sunnuntain kärkiottelussa ovat laitapuolustajan Joel Kontkasen jalasta lähtevät vaaralliset vapaapotkut ja kulmapotkut.
SalPan yksi ase sunnuntain kärkiottelussa on laitapuolustajan Joel Kontkasen jalasta lähtevät vaaralliset vapaapotkut ja kulmapotkut.

Jalkapallon kakkosen länsilohkon ”kärkiottelussa” ja Vakioveikkauksen kohteessa numero 13 sarjakolmonen SalPa isännöi sarjakakkosta Grankulla IFK:ta.

Edellisen kerran peräti seitsemän viikkoa sitten hävinneen SalPan pitkä pisteputki on todellisessa vaarassa katketa. ”Granilla” kun on heittää kentälle Kakkosen tappavin tuholaiskaksikko Petter MeyerDaniel Langhoff. Kaksikko on tehnyt tällä kaudella yhteensä 19 maalia (Meyer 11, Langhoff 8) – kolme enemmän kuin koko SalPan joukkue yhteensä!

Lisähaastetta SalPalle tuo heikko pelaajatilanne. Luottotoppari Ville Rannikko on pelikiellossa, Karjaalla paluun tehneen Jussi Haijasen takareisi ei kestä pelaamista, eikä samaan aikaan Ykkösen kärkiottelua Kemissä pelaavasta TPS:stä heru pelaaja-apuja kuin Waltteri Peltolan ja Joonas Madetojan muodossa.

Niinpä SalPan maalilla aloittaa ensimmäistä kertaa urallaan oma kasvatti Joel Isotahdon. Kotijoukkueen kokoonpano tulee muutenkin olemaan normaalia omavaraisempi ja nuorempi. Kokoonpanossa saattaa alustavien tietojen mukaan olla jopa 10-11 omaa kasvattia, joista 5-6 avauskokoonpanossa.

Kakkosen länsilohkoa SalPa–GrIFK Urheilupuiston ylänurmella sunnuntaina kello 18.30.