Someron Badding-päivä oli menestys

0
Tuhannet ihmiset seurasivat lauantaina Baddingin kunniaksi tehdyn muistomerkin paljastamista Somerolla.
Tuhannet ihmiset seurasivat lauantaina Baddingin kunniaksi tehdyn muistomerkin paljastamista Somerolla.
Tuhannet ihmiset seurasivat lauantaina Baddingin kunniaksi tehdyn muistomerkin paljastamista Somerolla.

Rauli Badding Somerjoen kunniaksi järjestetty Bussi Somerolle -tapahtuma oli täydellinen menestys. Tapahtuma houkutteli lauantaina Somerolle väkeä pitkienkin matkojen takaa, ja yleisöä riitti runsaasti päivän kaikkiin tapahtumiin ajoittaisesta sateesta huolimatta.

Baddingin muistomerkin paljastus ruuhkautti hetkeksi Someron keskustan, sillä tuhansia ihmisiä seurasi somerolaistaiteilijoiden Seppo Mannisen ja Heikki Paakkasen suunnitteleman muistomerkin paljastamista. Muistomerkki sai yleisön varauksettoman ihailun.

Jo ennen muistomerkin paljastamista väki valtasi Kiiruun puiston, jossa soivat Baddingin kappaleet. Kovatkaan sadekuurot eivät saaneet ihmisiä pois Baddingin musiikin ääreltä. Illalla suuren somerolaisen musiikintekijän kappaleista pitävä yleisö täytti vielä Someron kirkon.