Kohti intiaanien kadonnutta kaupunkia – katso kuvagalleria vaelluksesta viidakon halki

0
Retken kruunaa tunnettu maisema: kadonneen kaupungin tasanteet viidakon ympäröiminä.

Kaipaatko Indiana Jones -tyyppiselle seikkailuretkelle? Lähde etsimään intiaanien kadonnutta kaupunkia Kolumbian sademetsiin salolaisen Hanna Raivikon tavoin. Kuuma ja kostea ilmasto yhdistettynä jyrkkiin vuorenrinteisiin luo todellisen seikkailun repputuristille.
Neljän päivän vaelluksella kohtaa alkuperäiskansojen edustajia, joista osa haluaisi elää ilman kosketusta ulkopuoliseen todellisuuteen. Retken kruunaa koko maailman tuntema tasannenäkymä intiaanien kadonneesta kaupungista, Ciudad Perdidasta.

Hanna Raivikon juttu kadonneesta kaupungista löytyy sunnuntain lehdestä. Lisää Raivikon ja hänen ystävänsä Lisa Markulan seikkailuja latinalaisesta Amerikasta on luettavissa Salkkarin blogeista. Lattarikuumetta-blogi kertoo kaksikon matkasta ympäri Etelä-Amerikkaa.

 

http://blogit.sss.fi/

 

 

Lue lisää Matkailu-sivulta 2.8.2015 lehdestä