Marttilan kirppisralli sai suuren suosion

0

Jo kolmatta kertaa järjestetty Marttilan kirppisralli houkutteli paikalle toistasataa kävijää. Ensimmäiset ostajat saapuivat paikalle lauantaiaamuna jo ennen kymmentä, jolloin kirppisrallin oli tarkoitus alkaa.

– Ammattiostajia oli paikalla jo ennen kymmentä kyselemässä Iittalaa, kertoi Leijona ja Satakieli -kohteen Mirka Laine-Pietilä.

Sunnuntaina ostajat saivat tehdä löytöjä selvästi rauhallisemmissa tunnelmissa. Myyntipöytien luona oli sunnuntaina aamupäivällä melko hiljaista. Monelta myyjältä tavarat olivat päässeet edellispäivänä loppumaan, ja sunnuntaita varten oli pengottava kaappeja uudelleen. Näin kävi myös Jonna Sillanpäälle ja Saara Kujanpäälle, jotka kokosivat kirppispöydät Kujanpään isoisän pihamaalle.

– Pöydät menivät eilen tyhjäksi. Lisää piti hakea sunnuntaita varten, molemmat kertoivat.

Sillanpään ja Kujanpään pihakirppiksellä oli sunnuntaina monta rekillistä vaatteita. Pöydät notkuivat erilaisista käyttötavaroista. Kirppisrallissa hinnat olivat pääsääntöisesti alhaisia. Moni kommentoikin, ettei kirppismyyjän tarkoitus ole rikastua, vaan saada tavarat liikkeelle.

Jonna Sillanpään ja Saara Kujanpään pihakirppiksellä oli pöytä, josta halukkaat saivat napata tavaroita mukaan ilmaiseksi.
Jonna Sillanpään ja Saara Kujanpään pihakirppiksellä oli pöytä, josta halukkaat saivat napata tavaroita mukaan ilmaiseksi.