Salon uimahallissa lippu-uutuuksia

0
uimahallia
”Tänne on aina kiva tulla”, tuumivat salolaiset Jerry Kuloviita (kesk.) ja Eelis Loikkanen uimahallista. Poikien kanssa uimaan lähti Jerryn isä Tomi Kuloviita.

 

Salon uimahallissa otettiin käyttöön uusi hinnasto, jossa lippujen hintoja on pääasiassa nostettu. Hinnasto sisältää hintojen korotusten lisäksi uutuuksia, jotka ovat käyneet uimahallin mukaan jo hyvin kaupaksi. Salon uimahalli avautui kesätauoltaan viime viikon maanantaina.

Kaikkien muiden kertalippujen hinnat nousivat työttömien lippua lukuun ottamatta. Työttömien kertalipun hinta laski kolmeen euroon.

Uutuuksina hinnastossa ovat kotihoidon tuella olevan lippu, perhelippu sekä eläkeläisten vuosilippu.

Kotihoidon tuella oleva ui kolmella eurolla, ja eläkeläiset vuodessa 40 eurolla. Lisäksi eläkeläisten lipuissa ei enää ole ikärajaa. Perhelipulla taas yhden lapsen lippu maksaa kolme euroa ja muiden lasten liput saa puoleen hintaan.

Salolaisen Tomi Kuloviitan mielestä Salon uimahallin kertaliput ovat hintojen nostamisesta huolimatta suhteellisen edullisia.

– En edes huomannut, että hintoja oli nostettu. Käymme täällä aika usein poikani kanssa uimassa, ja ostamme aina kertaliput.