SaTo kirii kohti Kolmosta

0

Salon Toverit on noussut ryminällä mukaan jalkapallon Nelosen kärkitaistoon. Perjantaina joukkue jatkoi vahvaa kesävirettään kukistamalla turkulaisen Hot Lipsin Urheilupuiston ylänurmella 2–0 (0–0). Joukkueen maaleista vastasi kauden maalisaldonsa 19:ään nostanut Niko Kallioniemi.

SaTo on voittanut viimeisestä kuudesta pelistään viisi, ja on noussut samalla kolmen pisteen päähän sarjakärki FC Inter 2:sta. SaTosta pisteen päässä on ottelun vähemmän pelannut Loimaan Palloseura. LoPSin kannassa puolestaan on pisteen erotuksella paimiolais-sauvolainen Peimari United. Nelonen on sarjana kärjen osalta tasaisempi kuin vuosikausiin.

– Ehkä se on hiukan vaikeampi tilanne, kun pelaamme noususta yhden joukkueen sijaan kolmen joukkueen kanssa. Meidän etumme on se, että kohtaamme koko kolmikon vielä viidessä jäljellä olevassa ottelussa, Tovereiden valmentaja Jere Tiainen miettii.