Kokkilan ja Högsåran lossit seisovat perjantaina

0

Kokkilan lossi ei kulje perjantaina päivällä. Kuva: SSS/Minna Määttänen

Kokkilan lossi ja Högsåran lossi eivät liikennöi perjantaina klo 11–18 välisenä aikana. Kasnäs–Hiittinen-yhteysalus puolestaan seisoo klo 11–13 välisen ajan.

Palkansaajajärjestöjen mielenilmaisu pysäyttää perjantaina Finferriesin yhteysalus- ja lauttaliikennettä. Yhteysalukset ja lautta-alukset eivät liiku klo 11–13 välisenä aikana reiteillä: Parainen–Nauvo, Nauvo–Korppoo, Korppoo–Houtskari–Norrskata, Hailuoto, Kasnäs–Hiittinen, Iniö–Kustavi, Nauvon pohjoinen reitti, Velkuan reittialue sekä Kotka–Pyhtää-reittialue.

Kaikki seuraavat lossit ovat pysähdyksissä klo 11–18: Barösundin lossi, Bergön lossi, Eskilsön lossi, Hämmärönsalmen lossi, Högsarin lossinsalmen lossi, Högsarin lossi, Högsåran lossi, Keistiön lossi, Kivimon lossi, Kokkilan lossi, Mossalan lossi, Palvan lossi, Pellingin lossi, Saverkeitin lossi, Skåldön lossi, Vartsalan lossi, Velkuanmaan lossi, Vånon lossi, Alassalmen lossi, Arvinsalmen lossi, Hanhivirran lossi, Hirvisalmen lossi, Hätinvirran lossi, Koivukannan lossi, Kortesalmen lossi, Kuparonvirran lossi, Kyläniemen lossi, Lamposaaren lossi, Puutossalmen lossi, Rongonsalmen lossi, Räisälän lossi, Tappuvirran lossi ja Vekaransalmen lossi.

Hätäkeskuksen kautta ohjatut hätäkuljetukset hoidetaan kuitenkin liikennekatkoksen aikana.