Salolainen Marttila Store tyhjennettiin hetkessä

0
Marttila Storen ovi kävi tiuhaan konkurssiloppuunmyynnin aikana.

Salossa laatuvaatteita myynyt Marttila Store tyhjensi myyntirekkinsä vauhdilla perjantaina. Puoliltapäivin alkanut konkurssiloppuunmyynti houkutteli väkeä jonoksi asti odottelemaan liikkeen edustalle.

Runsaat puoli tuntia myöhemmin myyntirekit alkoivat jo loistaa tyhjyyttään. Konkurssipesän vaihto-omaisuuden myymisestä vastanneiden mukaan liikkeessä oli ensimmäisen puolituntisen ajan ollut jatkuvasti ”vähintään sata ihmistä”.

Marttila Storen ovi kävi tiuhaan konkurssiloppuunmyynnin aikana.
Marttila Storen ovi kävi tiuhaan konkurssiloppuunmyynnin aikana.

Tunnettujen vaatemerkkien tuotteita oli tarjolla jopa 75 prosentin alennuksella. Vaatteiden lisäksi myös myymäläkalusteet olivat kaupan.

Marttila Store päätyi lopettamaan toimintansa kannattamattomana kesäkuun alussa. Liikkeen omistaja Sari Lehtonen totesi tuolloin, että vaatekaupoissa tällä hetkellä näkyvissä oleva murros näkyy erityisesti Salossa haastavan taloudellisen tilanteen myötä.