Somerolle tullaan kokeilemaan pelionnea

0
Somerolainen Antti Kunnas luottaa enemmän Kenoon kuin perinteiseen lottoon.

Someron R-kioski on vetänyt parin viikon ajan puoleensa tavallista enemmän lottoajia ja Kenon pelaajia. Kioski pääsi syyskuussa julkistetulle Suomen onnekkaimpien R-kioskien listalle, ja moni on halunnut tulla kokeilemaan, josko siellä pelionni paranisi.

Somerolla on jo ehditty myös epäillä, että postilaatikoihin jaetut yllätykset ovat äkkirikastuneen tekosia. Somerolle on osunutkin mukavia voittoja, sillä elokuussa siellä pelattiin 650 000 euron lottovoitto ja kuukautta aiemmin somerolaispelaaja nettosi 150 000 euroa Kenosta.

Somerolainen Antti Kunnas kuuluu paikallisen R-kioskin ahkeriin veikkaajiin. Kunnakselle on myös tippunut kohtuullisia voittoja, vaikka jättipotteja ei ole osunutkaan kohdalle. Suurin yksittäinen voitto on Kenosta tullut 20 000 euroa. Nykyisen autonsa Kunnas osti yhden viikon aikana peleistä saamillaan 24 000 euron voitoilla.

Somerolainen Antti Kunnas luottaa enemmän Kenoon kuin perinteiseen lottoon.
Somerolainen Antti Kunnas luottaa enemmän Kenoon kuin perinteiseen lottoon.