Tarraako LP Viesti kahdeksannen kerran mestaruuspyttyyn?

0
Roosa Koskelo piti käsissään mestaruuspokaalia neljännen finaalin jälkeen huhtikuussa.

LP Viestin kausi 2015-2016 lentopallon naisten Mestaruusliigassa käynnistyy sunnuntaina. Salolaiset ovat voittaneet seitsemänä viime kevänään mestaruuden, eikä mikään vaikuta siltä, etteikö niin kävisi ensi keväänäkin.

LP Viestin joukkue on uudistunut jonkin verran. Joukkue menetti kesällä maajoukkuekeskipelaaja Laura Pihlajamäen ja yleispelaaja Anu Ennokin, mutta sai riveihinsä laituri Pauliina Vilposen Saksasta. Laitahyökkääjien tontilla käydäänkin kovaa kilpailua, kun Noora Kosonen on kuntoutunut polvivammastaan.

Passariosasto on täysin uusi Viktoriia Tuchashvilin ja Venla Hyttinen lähtöjen myötä. LP Vampulasta tullut valkovenäläinen Tatsiana Mysliuchyk kantaa nyt päävastuun pelinpyörittämisestä. Varavaihtoehto on 1-sarjasta tullut Sari Tauriainen.

LP Viestin ensimmäinen ottelu on Salohallissa sunnuntaina, jolloin vastaan asettuu Pölkky Kuusamo kello 18.00.

Lue naisten Mestaruusliigan ennakkopaketti lauantain Salon Seudun Sanomista.

 

Roosa Koskelo piti käsissään mestaruuspokaalia neljännen finaalin jälkeen huhtikuussa.
Roosa Koskelo piti käsissään mestaruuspokaalia neljännen finaalin jälkeen huhtikuussa.