LP Viesti eteni helposti cupin välieriin – torstaina Salohallissa odottaa jättiyleisö

0
LP Viestin tehokolmikko keskiviikkona Töölössä: Dubravka Rakic, Pauliina Vilponen ja Lena Lymareva.

LP Viesti eteni helposti lentopallon naisten Suomen Cupin välieriin keskiviikkona.

Hallitseva cupmestari LP Viesti voitti puolivälierien toisessa osaottelussa 1-sarjaa pelaavan HEL Volleyn Töölön Kisahallissa tylysti erin 0–3 (8–25, 7–25, 7–25). Ensimmäinen osaottelu oli päättynyt perjantaina Salohallissa samoin erälukemin LP Viestille.

LP Viestin tehokkain oli virheettömästi hyökännyt ja kuusi torjuntapistettä napsinut Dubravka Rakic (14/+14). Toinen keskitorjuja Anna Czakan teki hänkin komeat tehot 10/+9. Laiturit Lena Lymareva (11/+10) ja Pauliina Vilponen (9/+8) eivät hekään juuri virheitä tehneet.

LP Viestin tehokolmikko keskiviikkona Töölössä: Dubravka Rakic, Pauliina Vilponen ja Lena Lymareva.
LP Viestin tehokolmikko keskiviikkona Töölössä: Lena Lymareva, Dubravka Rakic ja Pauliina Vilponen.

LP Viestin välierävastustaja arvotaan myöhemmin. Vastustaja on joko Oriveden Ponnistus, LP Kangasala tai LP Vampula.

LP Viesti jatkaa otteluitaan Mestaruusliigassa heti torstaina Salohallissa LP Vampulaa vastaan. Ottelu on Salon Seudun Sanomien etuottelu ja keskiviikkona kestotilaajille oli jaettu otteluun peräti 650 kahden hengen lippupakettia. Odotettavissa on siis kevyesti nelinumeroinen yleisömäärä.

Kestotilaajat voivat lunastaa oman lippupakettinsa vielä torstaihin kello 16 asti.

LP Viesti–LP Vampula alkaa torstaina Salohallissa kello 18.30.