Närpes Kraft kaatoi SalPan ja tiputti FC Bodan Neloseen

0

Salon Palloilijoiden kausi jalkapallon miesten Kakkosessa päättyi lauantaina vierastappioon Närpiössä. Kotijoukkue Närpes Kraft kukisti SalPan 2-1 ja varmisti paikkansa samalla sarjatasolla myös ensi kaudella. SalPan osuman ottelussa viimeisteli Omar Farhan.

Kakkosesta Kolmoseen tipahtivat  Masku, ÅIFK, Pallo-Iirot ja KaaPo. Kolmen Turun piirin joukkueen lähtö alaspäin tarkoittaa samalla myös sitä, että kemiönsaarelainen FC Boda valahtaa Kolmosesta Neloseen.

SalPan sijoittui tappiosta huolimatta lopullisessa taulukossa kolmanneksi, sillä ESC hävisi oman ottelunsa Maskulle. SalPa keräsi kauden 27 ottelusta 11 voittoa. Seitsemän sen peliä päättyi tasan. Tappion Joutsenet koki yhdeksän kertaa. SalPan maaliero jäi lopulta pakkaselle numeroin 35-36.

Läntisestä lohkosta nousukarsintoihin jatkaa GrIFK, joka kohtaa Klubi 04:n kaksiosaisessa otteluparissa. Toisessa parissa vastaan asettuvat Honka ja Kokkolan Pallo-Veikot. Näiden otteluparien voittajat kohtaavat ratkaisevassa karsintavaiheessa.