PeU-Basket teki sunnuntaina sen mitä Vilpas keskiviikkona

0
Takamies Jussi Savolainen johti joukkojaan taas voitokkaasti.

Vilpas kaatoi keskiviikkona Korisliigan ottelussa Kotkassa KTP:n. Sunnuntaina oli Vilppaan ”farmijoukkueen” PeU-Basketin vuoro hakea voitto Kotkasta KTP:n ”farmijoukkueesta”. PeU-Basket voitti miesten I divisioona B:n ottelun pistein 68-85.

Käytännössä koko ottelun kuskin paikalla olleen PeU-Basketin tehokkain pelaaja oli Henry Pwono kauniilla tilastorivillä 25 pistettä, 16 levypalloa ja kolme koriin johtanutta syöttöä. Konkari Jussi Savolainen uunotti kotkalaisia kuudella korisyötöllä ja 12 pisteellä. Vilppaan A-pojista Miro Patrakka teki 12 ja Lauri Aaltonen 11 pistettä.

PeU-Basket on voittanut kauden molemmat ottelunsa. Ensi viikon sunnuntaina joukkue kohtaa kotiparketillaan Perniössä Pussihukat Vantaalta.

Takamies Jussi Savolainen johti joukkojaan taas voitokkaasti.
Takamies Jussi Savolainen johti joukkojaan taas voitokkaasti.