Salolaisyritykset palkkaavat lisää väkeä

0
Salossa on avautumassa uusia työpaikkoja muun muassa aurinkopaneelialalla.
Tämän kokoluokan aurinkovoimalaa salolaisen asuntoyhtiön katolle tuskin tulee. Kuva: SSS-arkisto

Salossa on avautumassa uusia työpaikkoja muun muassa aurinkopaneelialalla.

Saloon on tulossa auki runsaasti uusia työpaikkoja syksyn ja loppuvuoden aikana. Jo alkaneet laajat rekrytoinnit mukaan lukien töitä on tarjolla kymmenille. Paikkoja on avoinna muun muassa digitaalisen markkinoinnin, ohjelmistoalan tuotekehityksen ja hankintaosaamisen parissa.
Esimerkiksi hankinta- ja ostotoimen konsulttiyritys Valuesource Partners Oy aikoo palkata seitsemästä yhdeksään työntekijää.  Markkinointibisneksessä toimiva turkulainen Digiporkkana laajenee Saloon ja hakee parhaillaan uusia työntekijöitä. Töitä voi vuoden loppuun mennessä löytyä jopa kymmenelle.

Aurinkopaneelialalla toimiva Areva Solar puolestaan aikoo rekrytoida 10 henkilöä koulutettavaksi aurinkopaneeliasentajan tehtäviin. Työttömille suunnatusta koulutuksesta huolehtii Salon seudun aikuisopisto, joka myös vastaa koulutettavien valinnasta.