LP Viesti murskasi HPK:n liigan kärkiottelussa

0
LP Viestin libero Roosa Koskelo siivitti joukkueensa alkuhankaluuksien jälkeen selvään voittoon.
LP Viestin libero Roosa Koskelo siivitti joukkueensa alkuhankaluuksien jälkeen selvään voittoon.
LP Viestin libero Roosa Koskelo siivitti joukkueensa alkuhankaluuksien jälkeen selvään voittoon.

LP Viesti otti jo 63:nnen peräkkäisen kotivoittonsa lentopallon naisten kotimaisissa kilpailuissa, kun joukkue kukisti Mestaruusliigan kärkiottelussa Hämeenlinnan Pallokerhon erin 3-1 (22-25, 25-23, 25-19, 25-11). Edellisen kerran LP Viesti on hävinnyt Salohallissa kotimaiselle joukkueelle 10. lokakuuta 2012.

Samalla vain yhden tappion tällä kaudella kokenut LP Viesti otti ison harppauksen kohti runkosarjan voittoa.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat äärettömän tasaisia. Kummallakin joukkueella oli hyvät jaksonsa, jotka veivät joukkueet erävoittoihin. Pitkän tauon jälkeen LP Viesti paransi pykälällä pelaamistaan ja HPK jäi täysin telineisiin. Lopulta voittajasta ei jäänyt mitään epäselvyyttä.

Ottelun hahmo oli HPK:ssakin aikanaan pelannut Pauliina Vilponen, joka iski LP Viestille 24 pistettä kovalla teholukemalla +19. Keskipelaaja Dubravka Rakic säesti Vilposta tehoin 19/+16. HPK:n tehokkain oli joukkueen tuore jenkkivahvistus Keao Burdine (17/+6).

LP Viestin liigaottelut jatkuvat lauantaina Orivedellä. Seuraava kotiottelu on 5. joulukuuta tamperelaista sarjanousijaa Mestoa vastaan.