LP Viesti palasi nopeasti voittojen tielle

0
LP Viestin tehokaksikko Lena Lymareva (oik.)-Dubravka Rakic oli pelipäällä sunnuntain tv-ottelussa.
LP Viestin tehokaksikko Lena Lymareva (oik.)-Dubravka Rakic oli pelipäällä sunnuntain tv-ottelussa.
LP Viestin tehokaksikko Lena Lymareva (oik.)-Dubravka Rakic oli pelipäällä sunnuntain tv-ottelussa.

Lauantaina shokkitappion LP Vampulalle kärsinyt LP Viesti palasi nopeasti voittojen tielle sunnuntaina Salohallissa pelatussa lentopallon naisten Mestaruusliigan ottelussa. Vierasjoukkue LP Kangasala kaatui Yleisradion suorana televisioidussa ottelussa lopulta selvästi erin 3-1 (25-20, 20-25, 25-11, 25-16).

LP Kangasala lähti otteluun terävästi ja pelasikin ensimmäiset kaksi erää tasaisesti kotijoukkueen kanssa voittaen toisen erän. Pitkän tauon jälkeen LP Viestin pienet kokoonpanomuutokset tehosivat, ja LP Kangasala jäi statistiksi.

 

Ensimmäiseen kahteen erään vain yhden ässän syöttänyt kotijoukkue syötti kolmannessa ja neljännessä erässä yhteensä yhdeksän ässää. Peräti seitsemän näistä ässistä lähti Dubravka Rakicin kädestä.

Rakicin lisäksi LP Viestin parhaimmistoon kuuluivat laiturit Lena Lymareva (15/+12) ja Noora Kosonen (15/+10). Kaikkiaan LP Viesti onnistui tasaisesti. Ykköspassariksi loukkaantumisen takia noussut Sari Tauriainen väläytti muutaman kerran oivallisia jujujaan.

LP Viesti on voittanut kauden kymmenenstä liigaottelustaan yhdeksän. Joukkue johtaa Mestaruusliigaa ennen Hämeenlinnan Pallokerhoa. Ensi viikonloppuna LP Viesti matkustaa pohjoiseen: lauantaina vastassa on Pölkky Kuusamossa ja sunnuntaina Woman Volley Rovaniemellä.