Susi jolkotteli traktorin ohi kyntäjien ihmeteltäväksi Somerolla

0

Nummilat ehtivät ikuistaa suden kameralla.

Yksinäinen susi jolkotteli sunnuntaina Somerolla kyntämässä olleiden Heikki ja Jukka Nummilan ihmeteltäväksi Kerkolan ja Häntälän rajamaisen pellolla.

– Olimme traktorissa ja pidimme oven kiinni. Heikki olisi halunnut avata oven saadakseen paremman kuvan kuin ikkunan läpi, mutta riistaa kuvanneena tiedän eläinten painavan samantien karkuun, jos ovi käy, Jukka Nummila toteaa.

Poika sai kännykällään useita kuvia rauhallisesti edenneestä sudesta. Someron riistanhoitoyhdistyksen petoyhdyshenkilö Jorma Launonen vahvistaa, että Heikki Nummilan kuvaama eläin on susi. Somerolla on tehty useita susihavaintoja keväästä asti. Launosen mukaan kyseessä on yksinäinen susi.

Lue lisää tiistain 3.11.2015 lehdestä