Norjalle kolmoisvoitto viestissä – Suomi 14:s

0

Norjan ylivoima maastohiihdossa näkyi myös maailmancupin miesten 4×7,5 kilometrin viestissä tänään Lillehammerissa. Norja vei kolmoisvoiton, kun ykkösjoukkueen jälkeen maaliin ehtivät kolmosjoukkue ja kakkosjoukkue. Venäjän kaksi joukkuetta ottivat sijat 4-5.
Suomi oli 14:s, eroa Norjan ykkösjoukkueeseen kertyi 2.26,2. Suomen joukkueessa hiihtivät Ari Luusua, Sami Jauhojärvi, Perttu Hyvärinen ja Ristomatti Hakola.

Suomi naisten viestikakkoseksi Lillehammerissa

Suomi on sijoittunut toiseksi maastohiihdon maailmancupin naisten 4×5 kilometrin viestissä Lillehammerissa. Norjan ykkösjoukkue voitti sekuntia vaille kahdella minuutilla. Yhdysvallat oli kolmas, 8,1 sekunnin päässä Suomesta.
Suomen joukkueessa hiihtivät Krista Pärmäkoski, Kerttu Niskanen, Laura Mononen ja Anne Kyllönen.

STT