Futsal-ystävyysottelussakaan ei löysäillä

0
Halikon liikuntahallissa oli sangen kansainvälinen ilta tiistaina. Molemmissa futsal-joukkueissa oli 4–5 kansallisuuden edustajia, kun FC Halikon sekä Salon Wilppaan sekajoukkue kohtasi Märynummen vastaanottokeskuksen joukkueen. Keskellä joukkueiden kapteenit Marko Roiko (vas.) ja Muslin Jawad paiskaavat kättä, taustalla valmentajat/joukkueenjohtajat Uolevi Nurmi ja Pasi Lehti.

Halikon liikuntahallissa oli sangen kansainvälinen ilta tiistaina. Molemmissa futsal-joukkueissa oli 4–5 kansallisuuden edustajia, kun FC Halikon sekä Salon Wilppaan sekajoukkue kohtasi Märynummen vastaanottokeskuksen joukkueen. Keskellä joukkueiden kapteenit Marko Roiko (vas.) ja Muslin Jawad paiskaavat kättä, taustalla valmentajat/joukkueenjohtajat Uolevi Nurmi ja Pasi Lehti.

FC Halikon ja Salon Wilppaan sekafutsal-joukkue kohtasi sangen kansainvälisessä ystävyysottelussa Märynummen vastaanottokeskuksen miehet tiistai-iltana. Vaikka kyse on ystävyydestä, reilusta urheiluhengestä, ei se tarkoita, etteikö otteluun lähdetä voitto mielessä.

Pasi Lehden luotsaama FC Märynummen vastaanottokeskus pistikin Uolevi Nurmen veturoiman FC Halikon/Wilppaan joukkueen tiukoille.
– Varmasti osalle tästä porukasta löytyy pelipaikkoja Salon monista joukkeissa, Nurmi ja Lehti arvelivat.

Lue lisää 6.1.2016 lehdestä