Jarkko Putkonen ottelee maaliskuussa Liverpoolissa

0
Jarkko Putkonen kuuluu niihin harvoihin suomalaisiin ammattilaisnyrkkeilijöihin, jotka ottelevat myös Suomen rajojen ulkopuolella.
Jarkko Putkonen kuuluu niihin harvoihin suomalaisiin ammattilaisnyrkkeilijöihin, jotka ottelevat myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Salolaisen ammattilaisnyrkkeilijän Jarkko Putkosen seuraava ottelu käydään 5. maaliskuuta Liverpoolissa. 31-vuotias Putkonen saa kevyen välisarjan ottelussa vastaansa 26-vuotiaan Robbie Davies juniorin.

Putkosen edellinen ottelu oli viime lokakuussa Manchesterissa Jack Catterallia vastaan käyty WBO-liiton Inter-Continental-titteliottelu. Tuo ottelu päättyi Putkosen ammattilaisuran ensimmäiseen tappioon. Ennen Catterall-ottelua Putkonen oli voittanut kaikki 12 Suomessa käymäänsä ammattilaisottelua.

Davies juniorin ja Putkosen välinen kymmeneräinen ottelu toimii illallisgaalan pääotteluna. Ottelun mahdollinen mestaruusarvo on vielä promoottorin ja maailmanliittojen välisten neuvotteluiden kohteena.