Kapteeni Nenonen ja Vilpas jatkosopimukseen

0
Juho Nenonen
Juho Nenonen (oik.) kohtasi korisliigakaudella muun muassa Vilpas-kasvatti Tommi Huolilan. Tällä viikolla tulee lisää mielenkiintoisia vastustajia, tällä kertaa Argentiinan liigasta.
Juho Nenonen
Juho Nenonen teki jatkosopimuksen Vilppaan kanssa.

Vilppaan kapteeni Juho Nenonen on tehnyt seuran kanssa kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Täksi kaudeksi Vilppaaseen siirtynyt Nenonen pelaa tilastojen valossa uransa parasta kauttaan. Hän on tehnyt kauden 23 ottelussa keskimäärin 11,9 pistettä ja ottanut 5,9 levypalloa. Nenonen on heittänyt lähes seitsemän kolmosta ottelua kohden ja ne ovat uponneet 37,8 prosentin tarkkuudella.

28-vuotias Nenonen on pelannut Korisliigassa syksystä 2005 lähtien. Kaudet 2005-2008 hän edusti espoolaista Honkaa, jonka riveissä hän voitti kaksi Suomen mestaruutta. Kaudet 2008-2014 Nenonen pelasi Joensuun Katajassa, jossa hän voitti muun muassa kolme SM-hopeaa. Joensuun vuosien aikana Nenonen luki itsensä kauppatieteiden maisteriksi. Viime kauden Nenonen edusti Lapuan Korikobria. Nenonen on pelannut yhteensä 428 liigaottelua 6,7 pisteen ja 3,2 levypallon keskiarvoilla.

Juttua muokattu 22.1. kello 15.50: jatkosopimuksen pituus on kaksi vuotta.