Kiekkohait kotivoitolla kiinni playoff-paikkaan

0

Kiekkohait otti kauden tärkeimmän voittonsa lauantaina selkein 7–4-lukemin kokemäkeläisestä KK-V:stä. Kolmen pisteen kotisaaliin myötä Kiekkohait nousi II divisioonassa seitsemänneksi ja samalla pudotuspeliviivan paremmalle puolelle.

Kiekkohaiden parhaana pistemiehenä hääri tehot 1+2 merkkauttanut Niklas Vuoriranta.

– Se oli ehdottomasti sellainen kuuden pisteen ottelu, jota kummallakaan joukkueella ei ollut varaa hävitä. Nyt saimme etulyöntiaseman itsellemme kamppailussa viimeisestä pudotuspelipaikasta, iloitsi Kiekkohaiden toiminnanjohtaja Panu Heinistö.

Kiekkohait sai tehdä selvänumeroisesta voitosta huolimatta täyden kaksituntisen töitä pisteiden eteen. Vielä toisen erän alkajaisiksi KK-V tuli kahden maalin takaa 4–4-tasalukemiin.
– En usko, että suuri panos vaikutti ottelun kulkuun. Joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat olleet tasaisia vääntöjä ja sellaista se oli tänäänkin, Heinistö mietti.

Maalieron turvin KK-V:n ja Paimion Haka Hockeyn edelle sarjassa siirtynyt Kiekkohait joutuu yhä punnertamaan jäljellä olevista neljästä pelistä ainakin yhden, mahdollisesti kaksi voittoa. Näin laskee Heinistö.

– KK-V:llä on jäljellä kolme samaa peliä kuin meillä, mutta meillä on sitten vielä se yksi bonuspeli päälle. Maalieromme on selvästi parempi, joten yksi voitto voi hyvin riittää. Kaksi nyt ainakin.

Vahvaan kotivireeseen talven aikana yltynyt salolaisryhmä kohtaa seuraavaksi harjavaltalaisen KuKin vieraissa. Sen jälkeen vuorossa ovat Lauttakylän Luja kotona, RNK Hoci Raisiosta vieraissa ja Loimaan Rockets kotona.