PeU-Basketille ensimmäinen tappio sitten marraskuun

0

PeU-Basket lähti joulutauolle koripallon miesten I divisioona B:n kuumimpana joukkueena allaan seitsemän peräkkäistä voittoa. Paluu joulutauolta katkaisi voittoputken, kun Korisliigassa pelaavan Kouvojen reservijoukkue Korikouvot otti sunnuntaina kotivoiton PeU:sta pistein 82–72. Edellisen kerran PeU-Basket oli hävinnyt 15. marraskuuta.

Korikouvot johti ottelua avausneljänneksen jälkeen 21–11, eikä luopunut missään vaiheessa johdostaan.

PeU:sta Henry Pwono heitti 30 pistettä ja otti 11 levypalloa. Pwonon lisäksi PeU:sta yli kymmenen pisteen pääsi vain Antti Rindell (14). PeU heitti selvästi Kouvoja heikommin niin läheltä kuin kaukaa. 20 vapaaheitosta PeU heitti ohi vain kaksi.

Kauden kolmas tappio ei heikentänyt PeU:n asemaa sarjassa dramaattisesti. Joukkue on 12 voitolla sarjassa kolmantena ja edelleen tukevasti pudotuspelipaikassa kiinni.