Heikki Tammisen kurkkuun käytiin perussuomalaisuuden takia

0
Heikki Tamminen
Heikki Tamminen
Heikki Tamminen
Heikki Tamminen

Perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtajan ja eduskunta-avustajan Heikki Tammisen kimppuun käytiin keskiviikkoiltana Salossa. Tamminen on tehnyt asiasta rikosilmoituksen Salon poliisille.
Tammisen mukaan hän oli kaverinsa kanssa käymässä salolaisessa ravintolassa alkuillasta, kun seuraan liittyi noin 50-vuotias mies.
Mies kysyi Tammiselta, mitä tämä tekee työkseen. Tamminen kertoi olevansa kansanedustaja Ville Vähämäen (ps.) avustaja ja europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon (ps.) kotimaan avustaja.
– Kun selvisi, että olen Halla-ahon avustaja, mies suuttui ja alkoi solvata minua. Pian hän kävi käsiksi ja puristi kurkustani. Mukanani oli kaveri, ja saimme aika äkkiä hänet irti. Mies jatkoi solvaamista vähän aikaa ja poistui sitten ravintolasta, Tamminen kertoo.
Hän ei saanut välikohtauksessa fyysisiä vammoja, mutta kävi tekemässä tapauksesta rikosilmoituksen torstaina. Tamminen toimitti samalla poliisille solvaavia ja uhkaavia sähköposteja, joiden hän epäilee olevan miehen lähettämiä.
– Kyllähän kapakassa voi aina olla häiriintyneitä ihmisiä, mutta tässä oli selvästi poliittinen motiivi. Koskaan aikaisemmin ei ole sattunut vastaavaa. En säikähdä väkivaltaa, mutta halusin periaatteesta tehdä ilmoituksen, koska tuommoista ei saa katsoa läpi sormien, Heikki Tamminen sanoo.