Ismo Tuomisen valmentamalla Loimulla on ollut vaikea kausi

0
Ismo Tuomisen luotsaama Loimun kausi ei ole sujunut toivotulla tavalla.

Lentopallon miesten Mestaruusliigassa pelaavan Raision Loimun kausi on ollut hankala. Salolaisen Ismo Tuomisen luotsaama Loimu on tällä hetkellä sarjan kahdeksantena, kun joukkueella on jäljellä viisi ottelua runkosarjassa.

Loimu pääsee pudotuspeleihin, mutta siellä menestyminen ei näytä tällä hetkellä todennäköiseltä. Raisiolaisten vire on ollut heikko tammikuun lopusta lähtien, sillä Loimu on pystynyt voittamaan kahdeksasta viime pelistään vain yhden.

Loimu lähti kauteen selkein tavoittein: Suomen cupissa joukkue pyrki finaaliin, ja liigassa tavoitteen on mitali.  Tavoitteet olivat kovat varsinkin, kun seuran pelaajabudjetti on sarjan neljänneksi pienin.

Lue Ismo Tuomisen mietteitä Loimun kaudesta torstain Salon Seudun Sanomista.

 

Ismo Tuomisen luotsaama Loimun kausi ei ole sujunut toivotulla tavalla.
Ismo Tuomisen luotsaamaan Loimun kausi ei ole sujunut toivotulla tavalla.